Despre noi

Mereu aproape de masina ta!

Firma S.C. Fast S.R.L. a fost infiintata in anul 1991, avand sediul principal in Dej. In cei 20 de ani de existenta, am distribuit acumulatori auto in toate zonele tarii si in strainatate, fiind unul din cei mai vechi distribuitori de acumulatori Rombat, colaborand in prezent cu peste 100 de societati de profil auto. De asemenea suntem cel mai important distribuitor Rombat in ceea ce priveste cantitatea de acumulatori vanduta si recuperarea acumulatorilor uzati. Detinem autorizatie de mediu in vederea colectarii acestora de la persoane fizice si juridice atat la Centrul Deva cat si la Depozit Dej.

Incepand cu anul 2008 am deschis un nou Centru Rombat in orasul Deva. Acesta cuprinde un Show-room modern, un depozit cu o capacitate de 8.000 de baterii si un service auto, unde clientii pot beneficia de un service rapid pentru instalatia electrica a autovehiculului si service integral pentru baterie.

In 2012 am deschis puncte de lucru in Cluj Napoca, Alba Iulia si Timisoara, ulterior in Arad si Zalau in dorinta de a fi mai aproape de dumneavoastra si a va oferi baterii la cele mai mici preturi din oras.